dijous, 10 de novembre del 2016

LA LLISTA D'ANIVERSARI

Ara que comencem a pensar en regals de reis, què millor que regalar un llibre!
Aquest que us presento avui seria per nens a partir de 6 anys, (La Llista d'aniversari, Anna Manso. Ed Cruïlla) ens fa reflexionar, a nosaltres i als nens i nenes que el llegeixin, sobre el consumisme que estem submergits avui en dia, i ens fa veure com només amb imaginació i bon humor ens ho podem passar molt més que bé.


Amb les il:lustracions de Gabriel Salvador, molt esbojarrades i divertides, tracta d'una nena que l'endemà del seu aniversari ja comença a fer la llista dels regals de reis, això que encara falten 7 mesos! Però els seus pares li diuen que no pot demanar regals que es puguin guardar, perquè ja no els queda lloc en tota la casa.
La nena es posa a escriure tota una sèrie de coses a fer: sortir a la tele, tocar un tigre, llençar avions des de l'edifici més alt de la ciutat, un germà, ... els pares no s'ho poden creure... com podran fer-ho per aconseguir-ho?

Quan la meva filla es llegia el llibre no es podia creure com havia pogut demanar aquestes coses i no podia parar de llegir-lo per saber si la seva família aconseguiria complaure-la. Al final vam estar molta estona parlant-ne, coses que demanava ella, coses que compràvem nosaltres, coses que podríem fer... Us el recomano!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada