dimecres, 23 de novembre del 2016

CONTES EN LLENGUA DE SIGNES

Trastejant la pàgina web del Clan de Televisó Espanyola, vaig trobar una secció súper interessant, el "Signacuentos, cuentos con las manos" . 
Hi podem trobar 4 vídeos on s'expliquen 4 contes creats per l'editorial Caramabuco. Són contes molt bonics narrats per una veu en off i per una persona en llengua de signes, la qual en algun conte surt disfressada segons el seu tema. Com per exemple en "Chim y el tiramisú" (Trinitat Gilbert, Anna Mongay) que apareix disfressat de cuiner.
En aquesta mateixa secció del Clan també podem trobar unes plantilles per colorejar on s'ensenya com fer el signe de la paraula que es pot pintar.

I si voleu fer un cop d'ull a la pàgina web de l'editorial Carambuco, trobareu tots els llibres que han publicat de cara a aquest col·lectiu. A cada conte hi ha un dvd per seguir la història animada i narrada en veu en off i els signes ilustrats de les paraules del text.
En definitiva, un material molt complert per fomentar el plaer de la lectura als nens sords i per poder acostar als nens oients tot aquest món.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada